Nu börjar det dra ihop sig, det är bara 3 dagar kvar innan årets första racehelg drar igång nere på Anderstorp!

Det är med ömsom ett glatt leende och ömsom huttrande surhet jag tittar på väderprognosen, det pendlar mellan +4 och spöregn och +20 och strålande sol. Fast det är ju bara att gilla läget, alla har samma förutsättningar, och ingen kan göra något åt det iaf. Så länge jag kan resa, och framför allt, riva depåplatsen i uppehåll så är jag ganska nöjd. För även om det är halvdag på måndag så är jag nog inte så sugen på att packa upp allting så att det får torka när jag kommer hem mitt i natten.

Jag kan inte påstå att jag börjar få rutin på att tävla, men jag är lite lugnare och har lite mer koll på grejerna nu än för 2 år sedan, vilket känns grymt skönt. Nu ska jag bara fixa den bit av avgassystemet på bussen som gick av när jag böt bakre ljuddämparen i helgen, sen är allt i ordning, förutom det jag har glömt då. Ja, tränat har jag ju inte gjort, förutom några pass en kväll nere på Sviestad, bövla väder, men tack vare/på grund av den dåliga uppslutningen så har ju grupperna slagits ihop så att vi får massor med träningstid på fredag.

Vi ses i depån i Anderstorp i helgen! För er som inte åker ner och hejar på så kommer jag att försöka uppdatera min hemsida varje kväll! Jag måste ju hålla alla mina 2-3 supporters uppdaterade.